Handelsbetingelser

Kontaktinformation
Priser
Betaling
Levering
Aldersgrænse
Ordre
Garanti
Produkter
Fortrydelsesret
Reklamationsret
Privatlivspolitik
Cookies
Sikkerhed

Kontaktinformation

Dampcig.dk
Vissebakkegård 2C
9210 Aalborg Sø
Danmark
CVR: 27373542

Tlf./Phone: 0045 5023 0521
helpdeskdampcig.dk

For Live kundesupport henviser vi til HelpDesk – Live Chat i nederste højre hjørne af dette Websted. (Tryk på det grønne Chat med os – Reach out!)

Helpdesk er tilgængelig på alle hverdage 10.00-17.00, Lørdag, Søndag og helligdage, samt udenfor de nævnte tider, henviser vi til at der sendes en e-mail til HelpDesk, eller efterlades en besked i HelpDesk Live chatten. Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser inden for 24 timer

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms. Ændres momsen forbeholder vi os retten til at ændre vores priser til den tilsvarende momssats.

Betaling

1. Kortbetaling
Man kan vælge at betale hele ordreværdien med kreditkort. Vi accepterer på nuværende tidspunkt Dankort, VISA, Visa Electron og Mastercard. Dampcig.dk debiterer ikke noget gebyr ved kortkøb. Kreditkortbetalinger håndteres af vores betalingspartner QuickPay, for at garantere hurtig og sikker betaling. Når varen er afsendt, hæves pengene på dit betalingskort. Du vil modtage en bekræftelse fra GLS på den e-mail adresse du oplyste under købet så snart varen er afsendt.

Hvis dit Visa eller Mastercard er tilmeldt 3D Secure, skal du angive et fluben i feltet 3D Secure for at kunne handle online med dit kreditkort. 3D Secure Verified by Visa, sikrer dig som kunde en sikker handel på internettet.

Fremgangsmåde

 1. Vælg kreditkort som betalingsmetode i kassen. Du linkes nu til QuickPay’s betalingsserver.
 2. Vælg type af kreditkort, oplys kortnummer, udløbsdato, kortets sikkerhedskode (CVV) samt navn på kortindehaver.
 3. En kontrol gennemføres så kortoplysningerne stemmer samt at der er dækning for købet.
 4. Beløbet reservers på din konto så snart betalingen er gennemført. Beløbet debiteres din konto, så snart varen er afsendt.

Kortoplysninger
Når du handler hos dampcig.dk behandles kortoplysningerne af QuickPay, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

QuickPay som håndterer kortoplysningerne opfylder kravene for PCI-DSS.

2. Netbank betaling
Det er ikke længere muligt at anvende Netbank som betaling.

3. ANYPAY
Når du vælger at betale med ANYDAY, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med ANYDAY ophøre automatisk.”

4. VIABILL
1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for ViaBill Free (herefter “Betingelserne”) er gældende for indgåelse af en kreditaftale med ViaBill A/S, CVR-nr. 33245564, Søndergade 2, 2. TH, 8000 Aarhus C, (herefter “ViaBill”) som kreditgiver og en forbruger som kreditmodtager (herefter “Debitor”). De til en-hver tid gældende Betingelser fremgår af www.viabill.dk/forretningsbetingelser/free

Levering

Normalt modtager du din pakke inden for 1-2 hverdage. Under større kampagner og tilbud kan der gå lidt længere tid. Mindre ordre hvor et eller flere produkter er i restordre, forbeholder vi os retten til at annullere. Du vil modtage alle dine forsendelser på din angivet adresse, med mindre du ikke er hjemme, eller har valgt en pakkeshop.

Destination -> Leveringstider i antal hverdage

 • Belgien 2
 • Bulgarien 5-6
 • Danmark 1-2
 • Estland 5-7
 • Finland 3-5
 • Frankrig 2-3
 • Holland 2
 • Irland 4
 • Italien 3-5
 • Kroatien 4
 • Letland 5-6
 • Litauen 4-5
 • Luxembourg 2
 • Norge 4-5
 • Polen 3
 • Rumænien 4
 • Slovakiet 3
 • Slovenien 3
 • Spanien 4-5
 • Sverige 2-4
 • Tjekkiet 2
 • Tyskland 2
 • Ungarn 3
 • Østrig 2

Uafhentede pakker
Hvis du ikke kontakter GLS inden 14 dage bliver pakken sendt retur. Vi forbeholder os retten til at opkræve dig et gebyr på minimum 55 kr. for returnerings omkostningerne.

Transport
Dampcig.dk sender alle sine pakker og breve med GLS. Skulle varen være beskadiget eller forsvundet under transporten til kunden er Dampcig.dk betalingsansvarlig. Du må dog give besked om forsinkelsen til vores Helpdesk indenfor rimelig tid.

Pris
Fragt for alle forsendelser er med Track and Trace med omdeling, og koster fra ca. Kr. 40,- afhængigt af den valgte fragt metode. Vi forbeholder os retten til at ændre prisen for alle forsendelser uden varsel.

Aldersgrænse

Du skal være 18 år for at handle på Dampcig.dk. Vi har ikke noget automatiseret system for at udelukke køb gjort af mindreårige. Hvis problemet skulle opstå gælder 14 dages åbent køb. Kontakt os så annullerer vi købet og sletter den mindreåriges konto hos os.

Garanti

Ved ombytning af produkter med fabriksfejl, som er omfattet af vores 6 måneders garanti, skal både e-mail kvittering og original emballage med serienummer returneres i én og samme forsendelse. Emballagen skal indeholde produktet, samt evt. kabler, glas og coils, ønskværdigt alle andre brugte og ubrugte reservedele.

Produkter kan ikke ombyttes uden den original emballage.

Der ombyttes kun produkter med fabriksfejl, har produktet tegn på opstået eller på anden vis selvforvoldt skade, er det ikke omfattet af vores 6 måneders garanti.

Selvforvoldt
skade kan være, men ikke begrænset til:
Revnet glas, ødelagt knap, ødelagt display, ødelagt lader indsats, m.v.

Order

Alle kontrakter/købsaftaler indgås på Dansk. Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig en bekræftelse pr. e-mail med information om din bestilling. Kontroller altid i ordrebekræftelsen, at alt ser korrekt ud. Skulle der være spørgsmål, kontakt da venligst vores Helpdesk hurtigst muligt. Gem din ordrebekræftelse så du har den, ved eventuelle spørgsmål fra Helpdesk. Tager du kontak til Helpdesk, oplys da venligst kundenummer eller ordrenummer som reference. Hvis du vil ændre eller afbestille en bestilling beder vi dig kontakte os hurtigst muligt.

Ordrebekræftelse
Når vi har modtaget din bestilling sender vi dig en bekræftelse pr. e-mail med information om din bestilling. Kontroller altid ordrebekræftelsen, skulle der være spørgsmål, kontakt da venligst vores Helpdesk hurtigst muligt. Gem altid din ordrebekræftelse, hvis eventuelle spørgsmål eller problemer skulle opstå, og det bliver nødvendigt at kontakte Helpdesk. Hvis du kontakter Helpdesk, så beder vi dig om at have dit kundenummer eller ordrenummer klar.

Ændre eller afbestille ordre
Du kan ikke selv ændre eller afbestille din ordre. Hvis du vil ændre eller afbestille en ordre, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt. Da vores leverancer bliver pakket utroligt hurtigt, så er det desværre ikke altid muligt at nå at ændre bestillingen, men vi tjekker det gerne for dig!

Ordre uden for Danmark
På nuværende tidspunkt leverer vi også til Spanien, Sverige, og Finland.

Produkter

Alle produkter som bliver forhandlet hos Dampcig.dk kan bruges i Danmark, desværre er der dog rygelove der forhindre frit brug af e-cigaretter, spørg altid personalet i butikker, institutioner og på arbejdspladsen før du anvender din e-cigaret.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle* produkter i henhold til forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor kunden modtager varen. Varen skal altid returneres i væsentlig samme stand og mængde. Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen hos postvæsnet, eller ved at returnere varen efter aftale med Helpdesk. Hvis en kunde fortryde sit køb, returnerer Dampcig.dk hele købesummen inklusiv fragtomkostning og returporto så snart produktet er returneret.

Ønsker kunden at gøre brug af fortrydelsesretten, skal kunden inden udløbet af fortrydelsesfristen tage kontakt til Helpdesk, og derefter sende varen retur til den adresse som Helpdesk oplyser.

 • Du returnerer et produkt ved at logge ind på “Min Konto”, trykker på Helpdesk Live Chat i nederste højre hjørne og anmoder om assistance. Dine brugeroplysninger vil automatisk være udfyldt når du er indlogget, det er derfor ikke nødvendigt at oplyse dit navn og adresse. Alternativt kan du vælge at sende en e-mail til Helpdesk, se mere under Kontaktinformation på denne siden. Oplys Fortrydelsesret som emne og udfyld kommentarfeltet med dit ordre nummer, samt begrundelse for returnering af dit produkt.
 • Ved brug af fortrydelsesretten vil prisen for produktet og fragt blive tilbagebetalt når produktet er retureneret til os. Dampcig.dk står altid for returfragten ved fortrydelsesret.
 • Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsret, sender vi dig en returseddel med forudbetalt porto, til din e-mail. Denne seddel skal udskrives og anvendes til at sende varen retur til os.
 • Når vi har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi dine penge indenfor 3-5 bankdage, på den konto du har anvendt under købet af dit produkt.
 • *Af hygiejniske årsager byttes mundstykker, tanke og væske ikke, hvis det er taget i brug.

Reklamationsret

Hos Dampcig.dk har du altid 24 måneders reklamationsret, efter varen er modtaget. Dette betyder, at du enten kan få varen, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som Dampcig.dk har oplyst på produktet. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

 • Du laver en reklamation ved at logge ind på “Min Konto”, trykker på Helpdesk Live Chat i nederste højre hjørne og anmoder om assistance. Dine brugeroplysninger vil automatisk være udfyldt når du er indlogget, det er derfor ikke nødvendigt at oplyse dit navn og adresse. Alternativt kan du vælge at sende en e-mail med emnet Reklamationsret til Helpdesk, se mere under Kontaktinformation på denne siden.
 • Udfyld kommentarfeltet med dit ordre nummer, samt begrundelse for reklamation af dit produkt. Helpdesk besvarer din henvendelse med et returnummer, og en returadresse. Husk at udfylde hvorfor produktet reklameres (F.eks.: Forkert eller manglende produkt, defekt, udgået dato eller anden årsag.)
 • Når vi har godkendt din reklamationen, sender vi dig en returseddel med forudbetalt porto, til din e-mail. Denne seddel skal udskrives og  anvendes til at sende varen retur til os.
 • Når vi har modtaget din returvare, sender vi dig et nyt produkt. Hvis du i stedet har ønsket at få tilbagebetalt dine penge, så indbetaler vi dem indenfor 3-5 bankdage, på den konto du har anvendt under købet af dit produkt.

BEMÆRK: Det at modtage et returnummer er ikke ensbetydende med at reklamationen er godkendt. Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke. Din reklamationen er først endelig godkendt når du har anvendt vores seddel med forudbetalte porto, sendt det defekte produkt, og vi har modtaget din pakke med det returnummer som du er blevet oplyst af Helpdesk.

Ved eventuelle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores Helpdesk.

Privatlivspolitik

Grundlæggende principper
Dampcig.dk indvilliger i at respektere og beskytte dine personoplysninger og din personlige integritet iht. gældende lovgivning, brancheregler og andre relevante normer. For at du bedre skal kunne forstå hvordan vi behandler oplysninger om dig, redegør vi nedenunder for vores grundlæggende principper for behandling af personoplysninger.

Anvendelse af personoplysninger
Gennem din tilmelding og/eller bestilling accepterer du, at Dampcig.dk og dets tilknyttede selskaber opbevarer og anvender oplysninger om dine køb samt de kontaktoplysninger, du giver. Oplysningerne opbevares og anvendes, for at gøre os i stand til at opfylde vores forpligtelser over for dig, samt for at vi bedre kan tilfredsstille dine behov som kunde og give dig bedre service, bl.a. ved at gøre webstedet så personligt som muligt. Oplysningerne opbevares og anvendes også til informations- og marketingsformål. Dette indebærer, at Dampcig.dk og dets tilknyttede selskabers, medmindre du skriftligt har modsat dig dette, vil kunne anvende dine personoplysninger til at kontakte dig via e-mail i form af nyhedsbreve, direct marketing eller markedsundersøgelser. Du har selvfølgelig til enhver tid muligheden for skriftligt at meddele os, at du modsætter dig behandling af dine personoplysninger til marketingsformål.

Vi behandler dine personoplysninger med største forsigtighed og garanterer, at dine kundeoplysninger udelukkende anvendes af Dampcig.dk og dets tilknyttede selskaber. Dampcig.dk og dets tilknyttede selskaber vil ikke videregive oplysninger om dig uden dit samtykke, medmindre det følger gældende lovgivning, er påkrævet i forbindelse med at du bestiller et produkt eller en tjeneste, eller hvis Dampcig.dk anser det for nødvendigt for at beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom, der tilhører Dampcig.dk og dets tilknyttede selskaber. Dampcig.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Dampcig.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til anden tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Dampcig.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Rettelse, gennemsigtighed og tilbagekaldelse
Dampcig.dk er dataansvarlig i henhold til dansk registerlov og derfor forpligtet til, efter din personligt underskrevne skriftlige anmodning herom, én gang hvert kalenderår at give oplysninger om, hvorvidt personoplysninger om dig behandles. Hvis sådanne oplysninger behandles, skal der gives skriftlig information om, hvilke personoplysninger om dig der behandles, hvor disse oplysninger er blevet indsamlet, formålet med behandlingen, og til hvilke modtagere eller kategorier af modtagere oplysningerne er blevet givet. Dampcig.dk er også forpligtet til, efter din anmodning, at rette, blokere eller slette sådanne personoplysninger, som ikke er blevet behandlet i overensstemmelse med registerloven. Du har også til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Yderligere personoplysninger om dig vil i så fald ikke blive behandlet.

Cookies

Dette websted benytter cookies. En cookie er en lille tekstfil der indeholder information, og opbevares på din computer. Der findes to typer af cookies. Den første type af cookie gemmer en fil permanent på din computer. Den anden type af cookie kaldes en session cookie. Mens du surfer rundt på en hjemmeside, så sendes en cookie mellem din computer og serveren med oplysninger, såsom det brugernavn du bruger. Session cookies gemmes ikke på din computer, men forsvinder når du lukker din browser.

Din browser skal acceptere cookies, ellers vil du ikke være i stand til at tilføje produkter til din indkøbskurv. Hvordan du tillader cookies afhænger af hvilken browser du bruger.

Sikkerhed

Dampcig.dk beskytter dine personoplysninger via tekniske og organisatoriske sikkerhedstiltag. For at forhindre uautoriseret adgang, og for at sikre at alle oplysninger er korrekte anvender vi engangskryptering i forbindelse med håndtering af følsomme oplysninger, såsom oplysninger om kreditkortnumre. Vi bruger en sikkerhedsstandard som hedder 3D-Secure. Det er en sikkerhedsstandard, som blev udviklet af VISA og Mastercard, for at sikre sikker betaling over internettet. Alle oplysninger er krypteret med 256-bit SSL kryptering, så igen uvedkommende kan få adgang til dine oplysninger. Vi bruger også SSL (Secure Socket Layer) fra COMODO CA Limited, som er en protokol for sikker dataoverførsel via internettet (eller andre netværk).

For at få adgang til din egen konto hos Dampcig.dk kræves en personlig adgangskode. Du har ansvar for at opbevare din adgangskode således at uautoriserede personer ikke får adgang til det. Hvis du deler computer med andre, bør du altid logge ud for at beskytte dine oplysninger i forhold til andre brugere af computeren.

Korrektion og gennemsigtighed
Dampcig.dk stræber efter, at alle de oplysninger som vi behandler, skal være korrekte. Dette gælder selvfølgelig også de personoplysninger, som vi indsamler. I det tilfælde at oplysninger viser sig at være fejlagtige rettes der umiddelbart op på dette. Du har naturligvis ret til indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du ønsker indsigt i disse oplysninger eller hvis du har andre spørgsmål vedrørende hvordan vi håndterer personoplysninger, beder vi dig kontakte Helpdesk.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev kan du nemt afmelde dig under ”Nyhedsbrev” under “Min Side” eller ved at klikke på linket Unsubscribe som fremgår længst ned i alle vores nyhedsbreve. Hvis du får ny e-mailadresse, skal du logge ind på “Min side” med din gamle e-mailadresse og opdatere dine oplysninger.

Misbrug af din brugerkonto
Ved forsøg på bedrageri eller andet misbrug af tjenesteydelser hos Dampcig.dk, forbeholder Dampcig.dk sig retten til at nægte en bruger adgang til hjemmesiden Dampcig.dk og de dertilhørende tjenesteydelser.

Link til andre hjemmesider
Bemærk venligst at link til andre hjemmesider, som findes på denne hjemmeside, kan medføre at du besøger andre hjemmesider, der henholder sig til andre regler for integritetsbeskyttelse end hvad der angives heri.